Image 1

Camere de inchiriat pentru 2-3 persoane! -> Aici

X

Tel: +40726149710
Email: clubulsportivmc@yahoo.com

Image 2
Image 3

Camere de inchiriat pentru 2-3 persoane! -> Aici

X

Tel: +40726149710
Email: clubulsportivmc@yahoo.com

Image 4

Despre Noi

Clubul Sportiv Scolar - Miercurea Ciuc

A fost fondat in 1968 la propunerea Supervizorului de specialitate al provinciei Ákos Bálint. Institutia a sărbătorit 50 de ani de existență în 2018 si in aceasta perioada a trecut printr-o călătorie dificilă. S-au format și au dispărut secțiuni, sediul a fost mutat de mai multe ori insa mii de tineri sportivi din Ciuc au obtinut medalii la campionatele naționale, au intrat în echipele de tineret și adulți, care au adus renume C.S.S. În cei cincizeci de ani, școala a avut opt directori. Postul actual de director este ocupat de Márton Simon. În zilele noastre există cursuri / traininguri la schi alpine, judo, patinaj artistic, patinaj viteză și short-track, schi fond, biatlon și hochei pe gheață.

Documente descărcabile

Declarație de avere
Transparența veniturilor salariale

Sport

Schi Alpin

Schiul alpin este un sport de iarnă care constă în coborârea unor pante pe zăpadă, prin anumite puncte de trecere obligatorii, numite „porți”, cu schiuri cu legături cu călcâi fix.Schiatul a evoluat de la schiul fond, datorită dezvoltării infrastructurii echipamentelor de transport a oamenilor (teleferice) în stațiunile de munte prin acestea schiorii erau duși până în vârful celor mai înalte pante, astfel încât bucuria coborârii pantelor lungi care altădată erau prea greu de urcat se putea face de mai multe ori. Acest sport este popular oriunde ninge sau există zăpadă combinată cu pante ale munților și infrastructură.

Hochei pe gheață

Hocheiul pe gheață este un sport de iarnă olimpic, de echipă, care se joacă cu crose și un puc. Hocheiul pe gheață este unul din cele mai pasionante sporturi de echipe și, în mod sigur, cel mai rapid. O echipă este alcătuită din maximum 20 de jucători și 3 portari în competiția masculină și din 18 jucători și 2 portari la feminin. În timpul jocului, o echipă nu poate avea mai mult de 6 jucători pe gheață: un portar, 2 fundași și 3 atacanți.

Judo

Judoul este o artă marțială japoneză modernă (Gendai budō). În 1882, pornind de la principiile tradiționalului jujitsu și păstrând tehnicile de aruncare și prize ale acestuia. Principiile sale se bazează pe folosirea supleții în locul forței brute, fiind eliminate loviturile și unele luxări periculoase, cum ar fi luxarea degetelor. În judo se folosesc proiectări, secerări, fixări la sol, strangulări și luxări.

Schi fond

Schiul fond este un sport de iarnă practicat cu schiuri cu legături cu călcâi mobil.
Acesta este popular în țările cu suprafețe întinse pe care să se găsească zăpadă, în principal în Europa de Nord și Canada.

Patinaj Viteză

Patinajul viteză este un sport de iarnă, care constă în curse pe diferite distanțe pe o pistă acoperită cu gheață. Pista are forma ovală iar patinatorii ating viteze de peste 60 km/h.

Patinaj Artistic

Patinajul artistic este un sport de iarnă care constă în executarea de elemente specifice precum sărituri, piruete ș.a. pe o suprafață acoperită de gheață. Cele 4 discipline în care se poate concura la nivel Olimpic sunt proba de individual masculin, individual feminin, perechi și dans pe gheață. Disciplinele non-olimpice includ patinajul sincronizat. În competițiile de seniori, patinatorii execută de regulă două programe: programul scurt și programul liber care, depinzând de disciplină, pot include elemente precum piruete, sărituri, pași, ridicări, sărituri aruncate, „spirala morții”, secvențe de pași ș.a.

Contact

Adresa :

Taploca utca 20 sz.

Cod poștal: 530241

Harghita, România

Telefon :

02-66-371-415

Nume
Email
Telefon
Comentariu